چند راه حل عالی برای خواب راحت شبانه
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، بیش از هشت ساعت برای خواب در نظر نگیرید. مقدار خواب توصیه شده برای یک فرد بالغ و سالم حداقل هفت ساعت است. بیشتر مردم، به استراحت بیش از هشت ساعت در رختخواب احتیاج ندارند. هر روز، از جمله آخر هفته ها، به رختخواب بروید و از خواب بیدار شوید. ثابت بودن چرخه خواب و بیداری بدن شما را تقویت می نماید.
حتما برایتان پیش آمده که در تخت خواب هستید و آماده برای خواب، اما خواب به چشمتان نمی آید.
خستگی بر بدن مستولی شده و توان انجام کاری ندارید، اما خواب هم انگار فرسنگ ها با شما فاصله دارد. در این شرایط است که باید فکری به حال این بی خوابی بکنید.
بعضی از راه چاره های کاربردی برای داشتن خواب راحت عبارتند از:
خاموش کردن گوشی: برترین کار این است که گوشی را خاموش کنید. نور گوشی در تاریکی شب، بیشتر مغز را فعال نگه می دارد و بی خوابی را تشدید می نماید.
نخوابیدن در طول روز: اگر عادت دارید در طول روز خواب نیم روزی داشته باشید، برای بهتر خوابیدن در شب خوب است این عادت را کنار بگذارید.
به موقع شام خوردن: خوردن دیروقت غذا های سنگین و چرب باعث می گردد به سیستم گوارشی فشار زیادی وارد شده و همین امر بر نحوه خواب تأثیر می گذارد. با این حساب حداقل یک ساعت قبل از خواب، از خوردن غذا پرهیز کنید.
داشتن برنامه برای خواب: بیش از هشت ساعت برای خواب در نظر نگیرید. اندازه خواب توصیه شده برای یک فرد بالغ و سالم حداقل هفت ساعت است. بیشتر مردم، به استراحت بیش از هشت ساعت در رختخواب احتیاج ندارند. هر روز، از جمله آخر هفته ها، به رختخواب بروید و از خواب بیدار شوید. ثابت بودن چرخه خواب و بیداری بدن شما را تقویت می نماید.
نخوردن خوردنی های کافئین دار: قهوه صبحگاهی برای بیشتر افراد مفید است، اما سعی کنید با تاریک شدن هوا، از مصرف کافئین در غذا ها و نوشیدنی ها خودداری کنید. حتی مصرف اندازه کمی شکلات نیز می تواند روی خواب شبانه تأثیر بگذارد.
برای خواب راحت چه بخوریم؟
ماهی: بیشتر ماهی ها ازجمله سالمون و تون دارای ویتامین ب 6 هستند که برای برطرف بی خوابی مفید است.
آب گیلاس: آب گیلاس منبعی غنی از ملاتونین است که برای داشتن خواب راحت به ما یاری می نماید.
سویا: غذا هایی که با سویا درست می شوند، ایزوفلاون ها دارند. این ترکیبات، فراوری سروتونین می نماید که یک ماده شیمیایی در مغز بوده و چرخه خواب را تحت تأثیر قرار داده و اندازه آن را افزایش می دهند.
موز: میوه ای دارای پتاسیم است و منبع خوبی از ویتامین ب 6 است، پس برای داشتن خواب راحت خوردن موز بی تأثیر نیست.
گردو: گردو حاوی چربی های سالم و ملاتونین است که می تواند خواب بهتری ایجاد کند.
چای بابونه: چای بابونه به علت داشتن آنتی اکسیدان به بهبود کیفیت خواب یاری می نماید.
مواد غذایی سبوس دار: جو و دیگر دانه های سبوس دار حاوی منیزیم هستند و کمبود بیش ازحد منیزیم ممکن است خوابیدن را دشوارتر کند.
چای سفید: این چای پرخاصیت و پرفایده از گذشته به عنوان نسخه ای آرامش بخش برای اعصاب، مقوی برای قلب و عروق، مقابله نماینده با پوکی استخوان و و مبارزه نماینده با آنفلوانزا مورداستفاده قرار می گرفته است.
چای سبز: چای سبز به علت داشتن مقادیر کمی از کافئین و آنتی اکسیدان ها، می تواند هورمون ها را متعادل نموده و به شما یاری نمایند تا آرامش بیشتری داشته باشید.
چای نعنا: چای نعنا دارای تأثیرات تسکین دهنده و آرام بخش است که اغلب با اسطوخدوس یا بابونه میل می گردد. خوردن این چای به افزایش آگاهی انسان نیز یاری می نماید و یک روش قدیمی برای درمان بی خوابی است.
منبع: فرادید