فریتاتا کدو و سیب زمینی
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، طرز تهیه فریتاتا بسیار ساده است. باید مواد داخلی را با هم مخلوط کنید و بپزید، سپس روی آنها تخم مرغ می ریزید تا همانند کوکو پخته شوند و گرم سرو می کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد سیب زمینی کوچک
- 4 عدد تخم مرغ
- دو عدد سفیده تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری سس تند
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک حبه سیر رنده شده
- یک عدد پیاز کوچک خرد شده
- یک عدد کدوسبز کوچک رنده شده
- نصف پیمانه پنیر سفید خامه ای
- دو ورق ژامبون بوقلمون
طرز تهیه
1- سیب زمینی ها را آب پز کنید. آنها را روی حرارت ملایم 6 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
2- تخم مرغ، سفده تخم مرغ، گشنیز، نمک و سس فلفل را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
3- روغن را داخل تابه بزرگ روی حرارت میانه گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. کدوسبز را اضافه کنید و 6 دقیقه دیگر تفت دهید. سیب زمینی پخته شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. 4 دقیقه کافی است.
4- مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید. با حرارت ملایم بدون هم زدن بپزید تا تخم مرغ ها سفت شوند. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی گردد. برای هر طرف 5 دقیقه کافی است.
ارزش غذایی
- کالری: 255
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 240 میلی گرم
- کربوهیدرات: 12 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 18 گرم
- سدیم: 985 میلی گرم