چرا هر آتشی را نمی توان با آب خاموش کرد؟
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، عاقبت خاموش کردن روغن شعله ور شده با آب در یک آشپزخانه نشان داده شده است.

به گزارش گروه فیلم و صوت وبلاگ سفر و گردشگری، اگر در زمان آشپزی روغن غذا طعمه حریق شد، نباید آن را با آب خاموش کنید بلکه باید به نوعی راه رسیدن هوا به آن را مسدود کرد. فیلم زیر نتیجه ریختن آب بر روی روغن شعله ور شده را نشان می دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
تاریخ انتشار: 28 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 28 آبان 1400
گردآورنده: touristha.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 20198
به "چرا هر آتشی را نمی توان با آب خاموش کرد؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چرا هر آتشی را نمی توان با آب خاموش کرد؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید