این ظروف احتمال سرطان کبد را 4 برابر افزایش می دهد
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، یک مطالعه هشدار می دهد که مواد شیمیایی مصنوعی رایج در بسته بندی مواد غذایی و بعضی ظروف آشپزخانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان را چهار برابر کند.

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری به نقل از دیلی میل، مطالعه نشان می دهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب از جمله تابه های نچسب خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر می نماید.
محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافتند، افرادی که بیشتر در معرض این مواد شیمیایی قرار دارند تا 4.5 برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.
داده های مربوط به مواد شیمیایی همواره نسبتاً تازه است و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد این مواد خطرناک تر از آنچه قبلاً تصور می شد، هستند.
در اوایل سال جاری، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همواره (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از 99 درصد کاهش داد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارد - از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذاهای دریایی، لباس های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپوها.
منبع: همشهری آنلاین