از گوشی های ساده نوکیا تا پرچمداران برند شیائومی
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، با وجود تلاطمی که در بازار این روزهای گوشی در ایران وجود دارد مدل های متنوع موجود هنوز هم می توانند پاسخگو انتظارات کاربران با هر سلیقه ای باشند.
از یک گوشی نوکیا ساده تا بهترین های بازار که در صدر پرفروش ها قرار می گیرند.
چرا راه دوری برویم؛ به جز آیفون و سامسونگ های چند ده میلیونی که بیش از صد درصد رشد قیمتی در این مدت داشتند بهترین های شیائومی و مدل های ساده نوکیا می توانند انتظارات شما را از یک گوشی هوشمند مالی برآورده نمایند؛ فقط کافی است این بار بهترین های برندهای مالی بازار نظیر نوکیا و شیائومی را به چشم خریدار رصد کنید.
گوشی های نوکیا: تلفیق دانش و تجربه
در میان محصولاتی که در بازار وجود دارند، نوکیا دوباره مثل گذشته قد علم نموده و این بار با مدل های جدید و هوشمند وارد بازار شده است. اما این برند از فراوری گوشی های ساده معروف خود غافل نبوده و هنوز هم می توانید مدل های ساده نوکیا را در میان بهترین های بازار جستجو کنید.
دلایل زیادی برای انتخاب گوشی های ساده نوکیا وجود دارد. هیچ چیز از نظر کیفیت بدنه و ضربه گیری حریف نوکیا نمی گردد.
سیستم عامل جاوا، رابط کاربری آسان و پردازش سریع دستورات از نقاط قوت مدل های ساده هستند که خیلی ها هنوز هم با وجود اسمارت فون ها از آن ها استفاده می نمایند.
صف گوشی های نوکیا برای تسخیر بازار
بازار جهانی گوشی های تلفن همراه جهان در تسخیر برند خوشنام و شهره نوکیا قرار گرفته است. این ادعا نه بر اساس آمار سلیقه ای، بلکه طبق اعداد و ارقام جهانی است که روزانه منتشر می شوند.
نوکیا متخصص گوشی های ساده است و حالا که قیمت ساده ترین گوشی های هوشمند تا این حد رشد داشته خرید و استفاده از یک نمونه گوشی ساده نوکیا برای استفاده روزمره منطقی به نظر می رسد.
ساده های بی ادعا نوکیا را بشناسید!
کیفیت، دوام و طراحی و امکانات کاربردی سه ویژگی اصلی انواع گوشی های ساده نوکیا هستند و هیچ برندی نظیر شیائومی و سامسونگ تا این حد در فراوری مدل های ساده پیروز عمل ننموده است.
نوکیا 106 و نوکیا 110 از پرفروش ترین و زیباترین مدل های ساده نوکیا هستند که راه محصولات پرفروش چندین سال قبل این برند را پیش گرفته اند.
امکانات این گوشی ها برای ساعت ها مکالمه باکیفیت و بی وقفه رضایت بخش است. افراد سالمند و کسانی که فرصت شارژ مداوم دستگاه را ندارند نیز می توانند از باتری قدرتمند گوشی های ساده نوکیا در کنار طراحی کوچک آن ها بهره مند شوند.
شیائومی؛ تولدی در بازار گوشی های میان رده
حدود ده سال از فعالیت جهانی برند مشهور شیائومی می گذرد. برندی که از همان ابتدا با فراوری گوشی های هوشمند خود را به جهان معرفی کرد و حالا بهترین گوشی های شیائومی در رده مدل های پرفروش بازار قرار گرفته اند. محبوبیت و رونقی که به واسطه عرضه کیفیت در قبال قیمت پایین تر به دست آمده است.
با شیائومی هر ارزانی بی کیفت نیست!
شیائومی شناخته شده ترین کمپانی فعال چینی در زمینه فراوری اسمارت فون در جهان است که هیچ کسی آن را بابت چینی بودن رد ننموده است؛ حداقل ما ایرانیان که از محصولات چینی بی کیفیت در بازار بی سر و ته فعلی به تنگ آمده ایم!
یکی از دلایلی که بهترین گوشی های شیائومی در زمره پرفروش ترین مدل های بازار قرار گرفته اند به قیمت گذاری وسواسانه این کمپانی مربوط می گردد.
این استراتژی باعث شده تا شیائومی بتواند بازار میان رده ها را با معرفی مدل های متنوع تسخیر و سامسونگ را به عرضه گوشی های میان رده بیش تر نیز ترغیب کند.
مدل های پرفروش این برند را می توانید با آنالیز کامل هر مدل در سایت راهنمای خرید لیست ابزار (www.listabzar.com) مشاهده کنید.
گوشی های شیائومی از نگاه سخت افزاری
سخت است بخواهیم بین برندهای معتبری مثل نوکیا و شیائومی از نظر کیفیت مقایسه کنیم. درست است که نوکیا در امر طراحی گوشی ساده متخصص شده اما این برند اخیرا میان رده های خوش قیمتی را روانه بازار نموده است. محصولاتی که قضاوت را برای ما جهت انتخاب بهترین اسمارت فون مالی کمی مشکل می نماید.
دوربین عکاسی مدل های گوشی شیائومی
این روزها قابلیت های عکاسی حرفه ای یکی از دغدغه های اصلی کاربران در انتخاب گوشی هوشمند است. شیائومی این موضوع را در طراحی مدل های مختلف دخالت داده و حتی از امکانات تصویربرداری خود یک برند متفاوت ساخته است!
هیچ چیز در امکانات عکاسی و فیلمبرداری شیائومی ساده و خسته نماینده نیست. چارچوب مربعی که امروزه در انواع میان رده ها و پرچمداران برای قرارگیری لنز استفاده می گردد در جدیدترین و بهترین گوشی شیائومی نیز وجود دارد. این برند خوشنام از نظر کیفیت عکاسی با برندهای مشهوری نظیر سامسونگ رقابت می نماید.
طراحی متفاوت و معنی دار گوشی های شیائومی
شاید نوکیا و شیائومی از نظر قیمت گذاری و امکانات نرم افزاری در یک سطح قرار بگیرند؛ اما قطعا از نظر طراحی بدنه و زیبایی شیائومی یک سر و گردن بالاتر از میان رده های بازار است.
Mi Note 10 طراحی جسورانه و زیبایی در میان مدل های بازار دارد که اخیرا معرفی شده اند. محصولی که بدنه آلومینیومی آن جایی برای حرف و حدیث منتقدان باقی نگذاشته و با قیمت مالی به فروش می رسد.
قدرت پردازشی انواع اسمارت فون های شیائومی
عملکرد گرافیکی و پردازشی بهترین های شیائومی عالی نیست؛ اما قطعا برای کاربرانی که انتظارات متوسطی از یک اسمارت فون دارند کافی خواهد بود.
مدل های مختلف شیائومی به صورت متوسط بین 8 تا 12 گیگابایت رم، 128 گیگابایت حافظه داخلی و پردازنده داخلی قدرتمند دارند. باتری یکی از نقاط قوت مدل های مختلف شیائومی است که کمبود آن را در بسیاری از مدل های گران قیمت و تازه نفس سامسونگ می بینیم.
اما در این بین اما و اگرهایی حتی برای خرید بهترین های شیائومی وجود دارد. تجربه بعضی از کاربران در کار کردن طولانی مدت با مدل های مختلف شیائومی حاکی از داغ شدن گوشی است.
بعضی از کاربران معتقدند با وجود این که شیائومی در به کارگیری باتری های قدرتمند عملکرد حرفه ای و بی نقصی داشته اما این گوشی صرفا برای کاربران معمولی با حد انتظارات پایین طراحی شده است.
اما اگر بخواهیم واقع نگر باشیم شاید عظیم ترین ضعف این کمپانی عرضه دیر به دیر بروزرسانی رابط کاربری اختصاصی اش باشد. همین موضوع بعضی از کاربران را از خرید مدل های پایین رده و میان رده شیائومی منصرف می نماید. رابط کاربری یکی از مهم ترین اجزا در هر گوشی هوشمند است که ضروری است به صورت دوره ای توسط سازنده به روزرسانی گردد.
و در آخر
بهترین گوشی های شیائومی آمده اند تا ثابت نمایند هر ارزانی می تواند باکیفیت باشد! این شعاری بود که تجلی آن را سال ها پیش در انواع گوشی نوکیا ساده شاهد بودیم.
نوکیا هم به دنبال تغییرات اخیری که در کمپانی ایجاد کرد توانست همپای شیائومی مدل های مالی خود را در کنار گوشی های ساده معرفی و عرضه کند.
پردازشگر بهینه، باتری قدرتمند و طراحی کاربر پسند مهم ترین ویژگی پرچمداران شیائومی هستند که باعث شده محصولات این برند ارزش خرید بالایی داشته باشند.
اگر می خواهید در خصوص این گوسی ها بیشتر بدانید به بخش موبایل سایت راهنمای خرید لیست ابزار مراجعه کنید و با برترین های روز آشنا شوید.
منبع: جام جم آنلاین