طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی
به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، قیساوا نوعی خوراک خوشمزه و مقوی آذری است که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو می گردد. این صبحانه محلی در کمتر از یک ربع آماده شده و انرژی روزتان را فراهم می نماید. با طرز تهیه قیساوا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه قیساوا
- تخم مرغ چهار عدد
- خرمای رطب 300 گرم
- کره خرید آنلاین 75 گرم
- گردوی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه قیساوا
مرحله اول
برای آغاز هسته های خرما را جدا کنید.
مرحله دوم
کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب گردد.
مرحله سوم
خرما ها را داخل کره تفت دهید تا خرما کاملا نرم و له گردد.
مرحله چهارم
گردو ها را به یاری دست کمی خرد کنید و به خرما اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گردو ها نرم شوند.
مرحله پنجم
حالا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بریزید و به یاری یک چنگال یا یک همزن دستی بزنید تا از لختگی درآمده و سفیده و زرده تخم مرغ تقریبا یکی شوند.
مرحله ششم
وقتی تخم مرغ پخت قیساوا را می توانید کنار نان داغ سرو کنید.
نکات طرز تهیه قیساوا
- می توانید به جای خرمای رطب از خرمای خشک بهره ببرید. اما در آن صورت باید مقداری آب یا شیر کم چرب هنگامی که خرما را تفت می دهید اضافه کنید.
- اگر مایل بودید، می توانید از مقداری کنجد هم بهره ببرید.
- می توانید از کره محلی بهره ببرید.
- قیساوای بدون تخم مرغ را در برخی از شهرها به عنوان خورش با برنج سرو می نمایند.
- برای سرو این صبحانه می توانید از چند ایده آسان و زیبا یاری بگیرید.
تاریخ انتشار: 16 شهریور 1401
آخرین بروزرسانی: 16 شهریور 1401
گردآورنده: touristha.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28926
به "طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید