طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، قیساوا نوعی خوراک خوشمزه و مقوی آذری است که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو می گردد. این صبحانه محلی در کمتر از یک ربع آماده شده و انرژی روزتان را فراهم می نماید. با طرز تهیه قیساوا همراه ما باشید.

طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی

مواد لازم برای تهیه قیساوا

  • تخم مرغ چهار عدد
  • خرمای رطب 300 گرم
  • کره خرید آنلاین 75 گرم
  • گردوی خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه قیساوا

مرحله اول

برای آغاز هسته های خرما را جدا کنید.

مرحله دوم

کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب گردد.

مرحله سوم

خرما ها را داخل کره تفت دهید تا خرما کاملا نرم و له گردد.

مرحله چهارم

گردو ها را به یاری دست کمی خرد کنید و به خرما اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گردو ها نرم شوند.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بریزید و به یاری یک چنگال یا یک همزن دستی بزنید تا از لختگی درآمده و سفیده و زرده تخم مرغ تقریبا یکی شوند.

مرحله ششم

وقتی تخم مرغ پخت قیساوا را می توانید کنار نان داغ سرو کنید.

نکات طرز تهیه قیساوا

  • می توانید به جای خرمای رطب از خرمای خشک بهره ببرید. اما در آن صورت باید مقداری آب یا شیر کم چرب هنگامی که خرما را تفت می دهید اضافه کنید.
  • اگر مایل بودید، می توانید از مقداری کنجد هم بهره ببرید.
  • می توانید از کره محلی بهره ببرید.
  • قیساوای بدون تخم مرغ را در برخی از شهرها به عنوان خورش با برنج سرو می نمایند.
  • برای سرو این صبحانه می توانید از چند ایده آسان و زیبا یاری بگیرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیساوا یک صبحانه مقوی زمستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید