ایجاد 12000 شغل در زمینه صنایع دستی در سیستان و بلوچستان

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: براساس برنامه ریزی اجرا شده قرار است از سال آینده به مدت 3 سال در قالب یک طرح ضربتی 12 هزار شغل در حوزه صنایع دستی استان ایجاد گردد.

ایجاد 12000 شغل در زمینه صنایع دستی در سیستان و بلوچستان

به گزارش وبلاگ سفر و گردشگری از زاهدان، کامبیز مشتاق گوهری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان شد، گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار است از سال آینده به مدت 3 سال در قالب یک طرح ضربتی 12 هزار شغل در حوزه صنایع دستی استان ایجاد گردد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد این مشاغل به وسیله شناسایی صنعت کاران استان توسط بخشداری ها و دهیاری ها در حال اجرا است، به طوری که سالانه برای حدود 700 نفر شغل ایجاد می گردد.

وی همچنین به معین حریم آثارباستانی استان سیستان و بلوچستان اشاره و گفت: هم اکنون 130 هکتار از محوطه باستانی بی بی دوست شهرستان زابل به عنوان یکی از آثار تاریخی اسلامی با هدف جلوگیری از تخریب و دست اندازای افراد سودجو تعین حریم شده است.

مشتاق گوهری از بندر طیس شهرستان چابهار به عنوان یکی از محوطه های تاریخی و باستانی و یکی از 2 بندر مهم و تاریخی کشور نام برد و تاکید نمود: این بندر به تازگی معین حریم شده تا از دست برد به این اثر مهم و تاریخی با توجه به ارزش اراضی منطقه جلوگیری گردد.

وی گفت: در حال حاضر 1400 تپه باستانی و تاریخی در سطح استان وجود دارد که تنها 4 مورد از آنها تعین حریم شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان همچنین به ثبت آثار معنوی استان اشاره و گفت: تا به امروز از مجموع این آثار 8 اثر ثبت شده و پرونده ثبت 20 اثرمعنوی دیگر در حال آنالیز است.

مشتاق گوهری با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان در سال 96 به عنوان مقصد گردشگری کشور انتخاب شده، توضیح داد: برای ایجاد زیرساخت های لازم در راستای سفرهایی که در سال آینده به استان انجام می گردد، به زودی کار راه اندازی ستادهای خدمات سفر در استان شروع می گردد.

وی برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری و راه اندازی فروشگاه های صنایع دستی در زاهدان، سراوان و ایرانشهر و راه اندازی نمایشگاه بازرگانی صنایع دستی با مشارکت بخش خصوصی را از مهمترین برنامه های پیش روی این سازمان در امسال بیان نمود.

مدیرکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان همچنین گفت: برنامه ریزی شده تا جشن نورز سال 96 در استان به صورت باشکوه با حضور کشورهای همسایه برگزار کنیم.

وی از ثبت 83 اثر تاریخی کشف شده از محوطه تاریخی شهر سوخته واقع در منطقه سیستان را که در روزهای اخیر صورت گرفته، از دیگر اقدامات مهم سازمان میراث فرهنگی استان در امسال نام برد.

منبع: تسنیم

به "ایجاد 12000 شغل در زمینه صنایع دستی در سیستان و بلوچستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایجاد 12000 شغل در زمینه صنایع دستی در سیستان و بلوچستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید